|
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
In dorinta de a aduce mai mult dinamism subiectului Literatura, m-am gandit sa va propun un mic chestionar legat de carti si de placerea de a citi.
1. Ce carti va face placere sa cititi?
2. Obisnuiti sa frecventati biblioteca publica sau alte tipuri de biblioteci? Sunteti multumiti de resursele informationale (carti, reviste, casete audio, video, CD-uri, DVD-uri, baze de date) pe care acestea le ofera? 3. Preferati sa cititi cartile online sau cartile in format traditional?
4. Ce v-ar placea sa gasiti la aceasta rubrica?
Va multumesc pentru atentia acordata, va urez cat mai mult spor la citit si astept cu interes parerile voastre.
Ultima modificare de monica (12/03/07 23:39)
_______________________________________ "Sois le feu dans mon coeur Sois le vent dans ces voiles Sois la raison de ma vie: Jésus, Jésus..."
|
|
12/03/07 22:55
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
1. Imi place sa citesc carti despre afaceri si comunicare, despre rugaciune, despre istoria oamenilor de acum cateva sute de ani, imi place sa citesc Biblia, etc.
2. De cand am fost in tara nu am mai frecventat biblioteca, dar pe vremea cand mai mergeam la sala de lectura, la biblioteca eram multumita 80% de resursele pe care le aveau acolo.
3. Nu imi place sa citesc o carte online. De obicei daca vreau sa citesc o carte care se gaseste online mi-o listez, dar prefer sa citesc o carte in format traditional.
4. Cred ca mai multe chestionare.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
14/03/07 04:06
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
1. Carti crestine : despre familie, viata crestina, comunicare, psihologie, romane...
2. Nu am mai fost la biblioteca de foarte mult timp si nu cred ca voi merge curand.
3. Prefer cartile in format traditional .
4. Daca te referi la subiectul acesta, atunci zic si eu ca Larisa, mai multe chestionare . Daca te referi la topicul "Literatura", atunci mai multa...literatura .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/03/07 20:34
|
|
monica
membru
|
|
Sa raspund si eu la chestionarul meu: 1. Citesc tot felul de carti: carti cu tematica crestina, de la psihologie si comunicare, la istoria religiilor, romane, teatru, poezie, carti si, musai, carti despre istoria Uniunii Europene. 2. Biblioteca e unul din locurile mele preferate, vorba lui Borges: "intotdeauna mi-am imaginat paradisul sub forma unei biblioteci". Si, da, sunt in general multumita de resursele pe care acestea le ofera. 3. Prefer cartile in format traditional, desi, daca n-am o carte in format traditional, ma multumesc si cu varianta ei electronica.
_______________________________________ "Sois le feu dans mon coeur Sois le vent dans ces voiles Sois la raison de ma vie: Jésus, Jésus..."
|
|
14/03/07 22:45
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
1. Carti crestine. nu am o anumita tema si nu aleg astfel cartile pe care le citesc. Atunci cand cineva imi propune o carte-o citesc. 2.Citesc foarte mult,imi place si frecventez destul de des bibliotecile din oras. 3.FORMAT TRADITIONAL... 4.Mai multe intrebari la chestionar...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
15/03/07 13:57
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
1.Carti crestine:despre comunicare,famile,romane si misiune 2.Fregventez si acum bibliotecile,dar mai rar..in general sunt multumita de resursele pe care le gasesc. 3.Prefer cartile in format traditional. 4.Aceeasi sugestie..mai multe chestionare...
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
24/03/07 07:27
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
1 Imi plac atat cartile crestine,cat si cele laice. 2 Am frecventat bibliotecile in "tinerete" ;acum nu mai am timp pentru acest sport! 3 Prefer cartile in format traditional. 4 Aceleasi sugestii ca si suratele de mai sus!
_______________________________________ Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cânt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
24/03/07 15:23
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
4. Ce v-ar placea sa gasiti la aceasta rubrica?
1. atat crestine cat si laice. romane, filosofie, psihologie, poezie, arta. etc 2.librarii in general. resursele informationale sunt peste capacitatea mea de a le studia. o cantitate enorma. 3.MOD TRADITIONAL. 4.promovarea tinerilor scriitori crestini [unde pe situl asta]. articole, poezii. ca mai apoi sa le studiem si sa le dezbatem
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
26/03/07 12:09
|
|
monica
membru
|
|
Deja tinerii scriitori crestini sunt promovati in revista TC, dar, ai dreptate, ar putea fi promovati mai mult si mai bine...excelenta propunerea ta. Astept in continuare si alte idei.
|
|
26/03/07 12:43
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
1.Carti de aventura,care sa ma tina cu sufletul la gura,cu mult dialog si cu o tematica buna..cat mai originala  2.Da,frecventez biblioteca liceului.O ador..e foarte mare si foarte ampla.  3.In format traditional 4.Mai multe intrebari..
_______________________________________ Be the kind of woman that, when your feet hit the floor every morning, the Devil says : "Oh, crap! She's up! " .
|
|
21/11/08 21:57
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
1. Cartile crestine(devotionale, in mod special).
2. Obisnuiesc sa merg la mai multe biblioteci(+librarii). De anumite biblioteci si librarii sunt multumit, dar altele lasa de dorit. 3. In timpul zilei in mod special(cand sunt acasa) citesc carti, iar in timpul noptii obisnuiesc sa citesc carti de pe laptop pentru ca trebuie ca lumina sa fie stinsa pentru ca fratii mei sa poata dormi. Oricum, citesc carti si in format electronic, si in format normal(desi prefer mai mult cele in format normal). 4. Ce tip de literatura iti place sa citesti?
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
31/07/10 17:38
|
|
|
| Felicitari cu mesaj pentru mama, felicitari cu flori, felicitari de primavara |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|