Cauta pe web site

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Muzica/Influenta muzicii.... Moderat de gfod  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

irlanda a scris:

Archangel, nu te mai bate cu pumnul in piept, si nu te mai ingamfa atat ,ca tu sti biblia din scoarta in scoarta.

Imi cer scuze dar ma mai apuca si pe mine pandaliile cand vad ca persoane care zic ca stiu ce Ii place si ce nu lui Dumnezeu nici macar nu-I cunosc voia revelata in Cuvant.

irlanda a scris:

Ti-am mai spus o data, ca n-are nici un folos daca cunosti biblia si n-o implinesti,n-are nici un folos sa ii dai tot felul de interpretari care sa-ti dea tie consimtamantul la o viata pe care vrei s-o traiesti dupa bunul plac.

Si daca n-o cunosti cum o implinesti?
Pot sa-ti dau toti psalmii in care se vorbeste despre moduri de lauda zgomotoase si pot sa-ti povestesc despre muzica evreiasca pana ma plictisesc ca tu tot la parerea ta o sa ramai.

irlanda a scris:

Cu privire la Exod 19:16-19,acolo este vorba de sunetul unei trambite, nu bruiala,zgomotul si incantatiile pe care le fac cei care pretind ca aduc laude si canta hip-hop si rock pentru Domnul.

irlanda, iar esti pe langa subiect. Discutia dintre mine si norkis era despre altceva si anume moduri de manifestare ale lui Dumnezeu. Stiu, acum o sa vina april si o sa te razbune zicand ca, de fapt, eu sunt cel care e pe langa subiect (al topicului, bineinteles). Recunosc: asa e. :D

25/07/08 01:38

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

+Archangel+ a scris:

irlanda, iar esti pe langa subiect. Discutia dintre mine si norkis era despre altceva si anume moduri de manifestare ale lui Dumnezeu. Stiu, acum o sa vina april si o sa te razbune zicand ca, de fapt, eu sunt cel care e pe langa subiect (al topicului, bineinteles). Recunosc: asa e. :D

Asa, si ? Se schimba ceva ?

25/07/08 06:12

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

+Archangel+ a scris:

Imi cer scuze dar ma mai apuca si pe mine pandaliile cand vad ca persoane care zic ca stiu ce Ii place si ce nu lui Dumnezeu nici macar nu-I cunosc voia revelata in Cuvant.

Si pe mine ma apuca pandaliile cand vad cat de mult se deformeaza voia Lui relevata in Cuvant,cu pretentia ca cei care nu sant de acord cu aceasta deformare, ar fi in necunostinta de voia Lui relevata in Cuvant.

Archangel a scris:

Si daca n-o cunosti cum o implinesti?

Daca n-o cunosti,cauti s-o cunosti cat mai mult ca s-o implinesti.
Dar cand crezi ca tu esti inceputul si sfarsitul tuturor cunostintelor ,nu-ti mai ramane nimic de facut decat sa remarci "necunostinta" indestulatoare a unor novici care indraznesc sa-si spuna punctul de vedere.

Archangel a scris:

irlanda, iar esti pe langa subiect.

Se poate ,eu m-am gandit ca era vorba de amosfera care trebuie sa fie ca Domul sa se poate manifesta.

Ultima modificare de irlanda (25/07/08 08:37)

25/07/08 08:30

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

april a scris:

Asa, si ? Se schimba ceva ?

Cine stie, poate se creaza vreun topic special pentru mine si irlanda. :D

25/07/08 08:48

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Incercati la : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1324

25/07/08 16:31

dorianpitu
membru

Inregistat: 13/09/09
Bineinteles ca muzica are o influenta mare in viata noastra. Imaginati-va o lume fara muzica...n-ar fi imposibil? Dumnezeu a creat si muzica. Ca unii au versuri sataniste pe muzica din aia...nu se poate numi muzica decat zgomot. Eu ascult trance, dance, multe alte genuri cam toate depinde de melodie...spre exemplu acum ascult LAura PAusini. Muzica face parte din Univers. Din lumea creata. Se subintelege ca muzica este si in Paradis, ingerii cantandu-i Lui Dumnezeu o muzica pe care am vrea sa o ascultam. In al zecelea Cer desigur ca acolo este Tronul Lui. Deci fara zgomot...doar muzica:))

13/09/09 03:00

iuddavali
membru

Inregistat: 28/01/06
Dati o cautare pe google cu termenii "mozart effect' si cititi.

05/10/09 20:35

Site web  
gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
pai...de ce nu faci tu o selectie si sa postezi aici? :)

07/10/09 15:24

Site web  
Pagini:  1 2 3    

Felicitari cu mesaj pentru mama, felicitari cu flori, felicitari de primavara
felicitari crestine de primavara felicitare online pentru ziua mamei felicitare cu mesaj pentru mama felicitari crestine cu flori felicitari de primavara felicitari crestine dragoste si prietenie felicitari crestine mesaj prieenie si dragoste

Mergeti la